Ο εθελοντισμός είναι μια δραστηριότητα που πραγματοποιείται μέσω μη κερδοσκοπικών οργανώσεων ή προγραμμάτων και αναλαμβάνεται:
προς όφελος της κοινότητας και του εθελοντή | με την ελεύθερη βούληση του ίδιου του εθελοντή και χωρίς καταναγκασμό | χωρίς οικονομική αμοιβή, και | μόνο σε θέσεις που προορίζονται για εθελοντές.

16 Δεκεμβρίου 2011

το Δένδρο των Ευχών, απο το Δήμο Αιγιαλείας



Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011,  στην Πλατεία Αγ. Λαύρας,  από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. τα παιδιά του Δήμου μας θα έχουν τη δυνατότητα να στολίσουν το «Δένδρο των ευχών», αναρτώντας τις ευχές τους, τις οποίες  θα γράφουν επάνω σε πολύχρωμα χαρτονένια αστέρια που θα τους δοθούν ή σε δικές τους κατασκευές που θα φέρουν έτοιμες.
   Ενεργό ρόλο και δράση στην  υποστήριξη της εκδήλωσης θα έχουν οι εθελοντές της «Ομάδα Α», που πρόσφατα συστήθηκε από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας ενώ γλυκές μελωδίες από μαθητικές χορωδίες και φιλαρμονικές θα πλαισιώνουν το δρώμενο.
   Η οικονομική κατάσταση μπορεί να μην μας επέτρεψε να έχουμε ένα μεγάλο και εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά το «Δέντρο των ευχών» θα περιέχει ότι πολυτιμότερο υπάρχει για όλους μας – τις ευχές των παιδιών μας – τις οποίες εμείς οι μεγάλοι θα κληθούμε να πραγματοποιήσουμε.
   Πιστεύω ότι - για μια φορά ακόμα - οι εκπαιδευτικοί θα ενθαρρύνουν τα παιδιά για την ατομική ή ομαδική τους συμμετοχή σε μια τέτοια δραστηριότητα, που θεωρούμε ότι θα δώσει ΖΩΗ στην πόλη μας.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, 

Με εκτίμηση,
Βασιλική Ψυχράμη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Παιδείας-Κοινωνικής Πρόνοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου